Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Dziesmu un deju svētku rīkotāji uzsākuši problēmjautājumu risināšanu

XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku rīkotājs šodien, 5. martā, tikās ar SIA Biļešu Paradīze pārstāvjiem, lai nodotu aktu par konstatēto pakalpojuma sniegšanas pārkāpumu, piemērojot papildus komisijas maksu (apkalpošanas maksu) pirkumiem internetā par interneta veikala izmantošanu, kā arī saņemt skaidrojumus par pakalpojuma izpildi,  konstatētajām nepilnībām, kā arī iesūtītajām biļešu pircēju sūdzībām par biļešu iegādes procesu un lemtu par turpmāko rīcību.

Svētku rīkotājs šodien vērsīsies Valsts policijā ar diviem iesniegumiem. Pirmais iesniegums ir par faktu, ka sludinājumu portālos tiek piedāvāts iegādāties biļetes uz XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku pasākumiem. Ņemot vērā lielo pieprasījumu pēc Svētku biļetēm, Rīkotājs pamatoti uzskata, ka var tikt veiktas krāpnieciskas darbības, viltojot Svētku biļetes un piedāvājot tās sludinājumu portālos. Rīkotājs aicina Valsts Policiju veikt resorisku pārbaudi, lai noskaidrotu iespējamus likumpārkāpumu faktus.

Otrais iesniegums ir par aculiecinieka video, kurā 2018.gada 3.martā ir fiksēts, ka Sky More veikala telpās SIA Biļešu paradīze kasē esoša persona, iespējams darbinieces klātbūtnē, no atvilknes paņem vairākas biļetes. No video rodas priekšstats, ka persona ir iespējams ļaunprātīgi izmantojusi dienesta stāvokli un ieguvusi Svētku biļetes apejot noteikto biļešu tirdzniecības kārtību. Ņemot vērā to, ka nav identificējamas vai biļetes ir uz kādu Svētku pasākumu, vai tās ir apdrukātas, kā arī, kas ir persona, kura veic šīs darbības, Svētku rīkotājs Valsts Policiju lūdz veikt pārbaudi, lai noskaidrotu vai video attēlo likumpārkāpuma faktu.

Vienlaicīgi aicinām cilvēkus nepublicēt attēlus ar savām biļetēm sociālajos tīklos. Biļetes svarīgākā sastāvdaļa ir svītru kods, kuru iegūstot no šādi publicētas biļetes ir iespējams radīt viltotu biļeti, ar kuru pirmais apmeklētājs var iekļūt, bet atkārtoti nē. Biļešu skeneri pie ieejas pārbauda vai kods ir pareizs, bet lielās plūsmas dēļ ne vienmēr var konkrēto biļeti aplūkot. Vēršam uzmanību, ka pēc pieredzes viltotas tiek arī kasēs izdrukātās biļetes.

Top komentāri

apkaunojums
a
naudas slaucējiem, nekaunīgajiem parķiju lobētājiem
>:-)
&
Varbūt ,tiešām , nekādu biļešu nevajaga ? Nevajadzēs visādiem "blatņikiem" ,un visādiem "baigajiem kultūristiem " ,tur pazīmēties un sevi izrādīt ! Probēma atkritīs pati no sevis ? Atvilksies tikai tie , kuriem patiesi , dziesmusvētki patīk .
oskars
o
Ja katru reizi uz dziesmusvetkiem notiek skandali un tadas cucibas , tad varbut vinus nerikot . Tie jau sen nav svetki prieks savas tautas, tas ir izradisanas pasakums prieks arzemniekiem un kaut kads biznesa projekts ,interesanti , kas uzvaras. Sanak kaut kas lidzigi afrikanu dejam ap ugunskuru ... Faktiski dziesmu svetki savu uzdevumu ir izpildijusi , Latvija briva..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas