Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Rēzeknē gājis bojā bērns

Naktī uz otrdienu ugunsgrēkā Rēzeknē dzīvību zaudējis aptuveni 12 gadus vecs bērns, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā statistika.

Ugunsgrēks izcēlies kādā dzīvojamā mājā Viļānu ielā, Rēzeknē. Ierodoties notikuma vietā glābēji konstatēja, ka vienstāvu koka dzīvojamā mājā ar atklātu liesmu deg dzīvoklis 30m2 platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 12 gadus vecs bērns. Notikušā apstākļus noskaidros Valsts policija. 

Tikmēr plkst. 8.43 VUGD saņēma izsaukumu uz Helēnas ielu Alūksnē, kur piecstāvu dzīvojamā mājā bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ēkas ceturtā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas 5m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta apmēram 50 gadus vecs vīrietis, kurš bija saindējies ar dūmiem un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Plkst. 9.23 ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt plkst. 23.11 tika saņemts izsaukums uz Cesvaines novada Cesvaines pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties konstatēts, ka ēkas otrā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas, gulta un starpsiena 5m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotās ēkas evakuēja astoņus cilvēkus, no kuriem apmēram 55 gadus vecs vīrietis bija saindējies ar degšanas produktiem un tika nodots NMPD mediķiem. Plkst. 00.07 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 31 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu un 14 uz glābšanas darbiem, bet četri no izsaukumiem bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas