Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ēdināšanas uzņēmums Lido uz laiku aptur darbību

"Ņemot vērā esošo situāciju valstī un pieaugošo saslimšanu skaitu, rūpējoties par savu darbinieku un valsts iedzīvotāju veselību un drošību, uzņēmuma Lido valde pieņēmusi lēmumu uz laiku apturēt visu restorānu un veikalu darbību," portālu Diena.lv informēja uzņēmuma pārstāve Nadīna Erdmane.

"Mēs ik dienas apkalpojam vidēji 20–30 tūkstošus klientu. Diemžēl esošajā situācijā, arī ievērojot visus drošības pasākumus un stingras higiēnas normas, nevaram būt 100% droši, ka mūsu darbinieki ir pasargāti no saslimšanas. Tāpēc esam pieņēmuši smagu, bet ļoti atbildīgu lēmumu uz laiku slēgt visus Lido restorānus, nedomājot par finansiālajām sekām, bet gan par atbildību pret valsti," skaidro Lido dibinātājs un padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons.

"Uzņēmuma darbiniekiem tiks bez maksas izdalīta visa Lido restorānos un veikalos saražotā pārtika, lai būtu nepieciešams pēc iespējas mazāks kontakts ar apkārtējiem un viņi varētu uzturēties mājās saskaņā ar valdības lēmumu," uzsver Erdmane. Lido aicina ikvienu būt atbildīgam un nedoties ārpus mājas bez akūtas nepieciešamības.

"Mēs sekosim līdzi situācijas attīstībai un ziņosim par tirdzniecības vietu atvēršanu apmeklētājiem, kad tas būs droši un saskaņā ar atbildīgo institūciju ieteikumiem. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un ceram uz jūsu sapratni. Klientu un darbinieku drošība un veselība ir mūsu prioritāte!" uzsver Ķirsons.

Top komentāri

jānis
j
Ja jau trūkumcietējus zeltinus, šipenieces, šutugovas, šimsonus un vēl citus esi ar pīrāgiem pabarojis un ar lētu burbuļūdeni padzirdijis, tad var mazliet arī atpūsties....var arī uz eiropu aizlaist patusēt.
?
?
algas vietā - cepti kartupeļi un šķovētie kāposti? nopietni? ikdienas rēķini tiks apmaksāti sardelēs? algu saglabājiet!!!!!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas