Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

ES mājā nākamnedēļ notiks praktiska nodarbība par drošību internetā

Eiropas Savienības (ES) mājā 28.novembrī notiks praktiska nodarbība par drošību internetā, aģentūru LETA informēja ES mājā.

Apmeklēt praktisko nodarbību "Sargā sevi pats! ABC drošībai internetā ik dienu" aicināts ierasties ikviens, kurš aktīvi izmanto internetam pieslēgtas ierīces.

Interesentiem būs iespēja noskaidrot, kāpēc nepieciešami programmu atjauninājumi un pretvīrusu programmas, kādas ir drošas paroles, kā nepieļaut piekļuvi saviem datiem, attēliem un video, kādas ir tipiskākās interneta lietotāju kļūdas, un kā katrs pats var sevi pasargāt internetā. Uz šiem un citiem jautājumiem atbildēs Latvijas Drošāka interneta centra vadītāja Maija Katkovska.

ES mājas pārstāvji aicina uz pasākumu ņemt līdzi savus portatīvos datorus vai viedierīces, jo Katkovska praktiski demonstrēs, kā dažādās programmās un aplikācijās uzlikt drošības un privātuma iestatījumus. Speciāliste arī ieteiks, kā pasargāt savus bērnus, kādi privātuma un drošības uzstādījumi būtu ieteicami.

Nodarbība paredzēta ikvienam, kurš ikdienā aktīvi izmanto internetu datorā vai viedierīcēs saziņai, pirkumiem, sociālo tīklu aplūkošanai un citām aktivitātēm, un vēlas pilnveidot savas digitālās prasmes. Šajā pasākumā netiks mācītas ierīču izmantošanas pamatprasmes, norādīja ES mājā.

Pasākums notiks no plkst.17 līdz plkst.18.30.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas