Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Februāra pēdējā dienā Kurzemē un Zemgalē gaiss iesils līdz +6 grādiem

Otrdienas rītā Latvijā ir mākoņains laiks, kas vietām - īpaši Kurzemes piekrastē - skaidrojas, liecina meteoroloģiskā informācija. Otrdien gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +1..+6 grādiem, siltākā diena būs Kurzemē un Zemgalē, prognozē sinoptiķi.

Nav ievērojamu nokrišņu. Dažviet izveidojusies migla. Pūš lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietumu vējš.

Gaisa temperatūra no -1..+3 grādiem valsts lielākajā daļā līdz -4..-8 grādiem Latgales dienvidos. Minimālā gaisa temperatūra naktī bija -14,4 grādi Daugavpils novērojumu stacijā.

Vidzemes un Latgales lielākajā daļā saglabājas 15-35 centimetrus bieza sniega sega.

Rīgā lielākoties mākoņainas debesis, rietumu vējš 3-6 metri sekundē, gaisa temperatūra 0..+1 grāds.

Debesis lielākoties segs mākoņi. Vietām uzsmidzinās lietus un būs dūmaka, valsts austrumos dažviet īslaicīgi snigs. No rīta un vakarā vietām apledos autoceļi.

Vējš mēreni pūtīs no rietumiem, ziemeļrietumiem.

Rīgā dažbrīd uzspīdēs saule, nav gaidāmi ievērojami nokrišņi, pūtīs mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš un gaiss iesils līdz +5 grādiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklona ziemeļaustrumu mala. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 1021 hektopaskāla Alūksnē līdz 1029 hektopaskāliem Liepājā.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +3,1 grāda Ventspilī līdz -5,6 grādiem Rēzeknē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 27.februārī bija +23 grādi Grieķijā un Krievijas dienvidos, kā arī +25 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -18 grādi Alpu kalnos un -28 grādi Krievijas Eiropas daļas ziemeļaustrumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas