Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

FKTK vadītājam pasniedz MK Atzinības rakstu par ieguldījumu, nodrošinot veiksmīgu Latvijas iestāšanos OECD

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) priekšsēdētājs Pēters Putniņš šodien Tieslietu ministrijā saņēma Ministru kabineta (MK) Atzinības rakstu par nozīmīgu ieguldījumu, nodrošinot veiksmīgu Latvijas iestāšanos Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijā (OECD), aģentūrai LETA pavēstīja komisijas Komunikācijas daļas galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Upleja.

"Bez šaubām šī ziņa par MK atzinību ir bijis gan patīkams pārsteigums, gan veiktā darba novērtējums Latvijas virzībā uz OECD. Tomēr vairāk to uztveru kā pateicību visai mūsu iestādei - FKTK. Augstāko standartu ieviešana finanšu sektorā noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas jomā, tajā skaitā OECD rekomendācijas, ir bijis viens no svarīgākajiem FKTK darba uzdevumiem," sacīja Putniņš.

Valdība lēmumu par Atzinības raksta piešķiršanu vairākām valsts amatpersonām saistībā ar Latvijas iestāšanos OECD pieņēma 30.augustā.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka šogad 1.jūlijā Francijas Ārlietu ministrijai Parīzē tika iesniegts Latvijas pievienošanās raksts OECD, tādējādi mūsu valsts kļuva par pilntiesīgu šīs organizācijas 35.dalībvalsti. Līgumu par Latvijas pievienošanos OECD Parīzē 2.jūnijā parakstīja Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) un OECD ģenerālsekretārs Anhels Gurija (Angel Gurria).


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Ziņas

    Vairāk Ziņas


    Politika

    Vairāk Politika


    Rīgā

    Vairāk Rīgā


    Novados

    Vairāk Novados


    Kriminālziņas

    Vairāk Kriminālziņas