Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

FOTO: Piedalās iniciatīvā Darbā bērni

1. jūnijā, Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā visā Latvijā jau otro gadu tika īstenota iniciatīva Darbā bērni, aicinot iesaistīties ikvienam darba devējam radīt īpašu dienu, kurā strādājošie uz darbu ierodas kopā ar saviem bērniem. Arī Andrejostas ielas 2 telpās, kurā strādā uzņēmumi - Izdevniecība Dienas Mediji, Izdevniecība Dienas Bizness, kā arī Reģionālā Prese Diena noritēja dalība iniciatīvā.

1. jūnijā par radošu un bērniem draudzīgu vidi Andrejostas ielā gādāja Zīmējumu teātris, bērnu pasākumu aģentūra Tusi busi un konditoreja Vecrīga.

Iniciatīvas Darbā bērni mērķis ir veicināt Latvijā ģimenei draudzīgu darba kultūru un vienlaikus palīdzēt uzņēmumiem sekmēt darbinieku lojalitāti, produktivitāti un mazināt viņu rotāciju. Darba devēja izrādītās rūpes par darbinieku darba un personīgās dzīves balansu īpaši novērtē tie, kas uzņēmumos jau strādā, un 17% darba ņēmēju līdzsvars starp darbu un personīgo dzīvi ir viens no vissvarīgākajiem iemesliem, kas notur esošajā darbavietā, liecina pētījumu kompānijas TNS veiktā aptauja par ģimenes un darba dzīves saskaņošanu. Diemžēl 43% Latvijas darba ņēmēju atzīst, ka viņu darba vietā netiek nodrošinātas darba un ģimenes dzīves saskaņošanas iespējas.

papildināts ar foto


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas