Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Rīgā ieradušies ASV Jūras spēku kuģi USS Arlington un USS Gunston Hall

Plānotas ostas vizītes ietvaros, 20. augustā Rīgā ieradās ASV Jūras spēku kuģis USS Arlington (LPD 24) un desanta kuģis USS Gunston Hall (LSD 44) ar 22. jūras kājnieku ekspedīcijas vienību (MEU), vēsta ASV vēstniecība Latvijā.


"USS Arlington" un "USS Gunston Hall" kuģu klātbūtne Latvijā balstās uz spēcīgām un ilgstošām attiecībām starp ASV un Latviju, kā arī uzsver pieaugošās sadarbspējas starp ASV un NATO sabiedrotajiem un partneriem.

"USS Arlington" un "USS Gunston Hall" kuģu vizīte notika pēc tam, kad jūlija sākumā Rīgā ieradās Ārleja Bērka klases kuģis-iznīcinātājs "USS Arleigh Burke" (DDG 51).

Kuģu vizītes ietvaros, "USS Arlington" uz klāja uzņems ASV vēstniecības darbiniekus, savukārt "USS Gunston Hall" rīkos ekskursijas ASV vēstniecības darbiniekiem un Latvijas valsts amatpersonām.  Abu ASV kuģu norīkotie jūrnieki un jūras kājnieki iepazīs Rīgu un piedalīsies ekskursijās Vecrīgā un Gaujas Nacionālåjā parkā.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas