Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Rīgā ierodas Ziemassvētku vecītis no Lapzemes

Rīgā ieradies "īstais Ziemassvētku vecītis" no Lapzemes, Rovaniemi ciema, kur atrodas Ziemassvētku vecīša galvenā mītne.

Šo iespēju Latvijas bērniem, izveidojot svētku programmu, sarūpējusi Somijas vēstniecība Latvijā ar uzņēmēju atbalstu. Ziemassvētku vecītis pēc ierašanās Rīgā Ziemassvētku vecītis kopā ar Somijas vēstnieku Olli Kantanenu apciemos Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas mazos pacientus.

"Gan Somijā, gan Latvijā Ziemassvētki ir laiks, ko mēs pavadām kopā ar ģimeni. "Kopā" ir arī Somijas valsts simtgades svinību moto. Novēlu gan somiem, gan mūsu draugiem Latvijā un visā pasaulē skaistus Somijas simtgades svinību svētkus un prieka pilnu Ziemassvētku gaidīšanas laiku," teicis Somijas vēstnieks Latvijā.

Vakarā plkst.16.45 no Rātslaukuma kopā ar bērniem Ziemassvētku vecītis dosies gājienā uz universālveikalu Stockmann, kur plkst.17 sāksies svētku programma, ko apmeklēt tiek aicināti visi Latvijas bērni. Te, sēžot ragavās, Ziemassvētku vecītis teiks savu uzrunu, svētku programmā piedalīsies Jauniešu un bērnu vokālā un deju studija un popgrupa Kukaiņi, par svētku noskaņojumu gādās Ziemassvētku orķestris. Klātesošie varēs piedalīties spēlēs, konkursos un radošās darbnīcās. Ar tulka palīdzību bērni varēs brīvi sazināties ar Ziemassvētku vecīti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas