Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

FOTO: Vējonis kopā ar jaunsargiem Lielajā talkā atjauno Kalpaka takas laipu pāri Kojas upei

Valsts prezidents Raimonds Vējonis sestdien Lielās talkas laikā kopā ar jaunsargiem atjaunoja gājēju laipu pāri Kojas upei, kuru 1919. gada sākumā Skrundas atbrīvošanas cīņu laikā šķērsoja pulkveža Oskara Kalpaka bataljons, portālu Diena.lv informēja Valsts prezidenta preses padomnieka pienākumu izpildītāja Kristīne Kļaveniece.

Dienas turpinājumā Vējonis pievienojās talkotājiem Skrundas bijušajā militārajā pilsētiņā, kur kopā ar Nacionālo bruņoto spēku karavīriem, zemessargiem un jaunsargiem sakopa teritoriju, kā arī piedalījās Skrundas poligona Mežaine plāksnes atklāšanā. Šī teritorija kopš 2018. gada sākuma ir Aizsardzības ministrijas īpašums.

"Lielās talkas desmit gadu laikā esam paveikuši patiešām daudz. Latvijas simtgades gadā mēs varam lepoties ar sakoptākām pilsētām un novadiem, tīrākiem mežiem un ceļmalām, labiekārtotiem pagalmiem un atpūtas vietām. Paldies ikvienam Lielās talkas dalībniekam par paveikto. Tikai strādājot visiem kopā, mēs varam padarīt mūsu valsti zaļāku, sakoptāku un attīstītāku," uzsver Valsts prezidents.

Savukārt pēcpusdienā Raimonds Vējonis piedalījās 2018. gada Lielās talkas noslēguma pasākumā, kura laikā 11. novembra krastmalā, Daugavas pusē pie Lielā Kristapa statujas tika iestādīta liepa.

Top komentāri

Jurijs
J
Bet ka ta sievu viņš nav līdzpaņēmis? Nu malacis,kaut kaut ko derīgu izdarīja šai valstī, apsēdinot šo koku.Citi tikai var cērt mežu un vienkāršu tautu,iepildot savējās kabatas.
Vilnis
V
Kas ta par stulb organizaciju jaunsargi, ja taja ir veci veci? Latvija ir jaatjauno pirmas neatkarigas Latvijas (lidz Latviju okupeja krievija) patriotu organizacija Aizsargi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas