Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Gadumijas nakts vilcienos pasažierus sagaidīs īpašas svētku uzrunas

AS Pasažieru vilciens (PV) no šī gada sāk jaunu tradīciju un gadumijas nakts vilcienos, kuri ceļā pavadīs Veco gadu un satiks Jauno - 2012.gadu -, mašīnisti pasažieriem teiks īpašu gadumijas uzrunu, informēja uzņēmumā.

Tiem, kas sagaidīs gadumiju ceļā, mašīnisti vēlēšot laimi un veselību, un šo īpašo gaisotni varēs izbaudīt pasažieri, kas izvēlēsies Tukuma, Jelgavas, Saulkrastu vai Lielvārdes gadumijas reisus.

Vecgada vakarā pēdējais vilciens virzienā Rīga-Tukums no Rīgas aties plkst.23.40, virzienā Rīga-Jelgava pēdējais vilciens no Rīgas aties plkst.23.21, virzienā Rīga-Saulkrasti pēdējais vilciens no Rīgas aties plkst.23.27, bet virzienā Rīga-Lielvārde pēdējais vilciens no Rīgas aties plkst.23.22.

Dodoties uz Tukumu, Jaungadu varēs sagaidīt, šķērsojot Lielupes tiltu, savukārt dodoties uz Saulkrastiem - Garciema stacijā. Ja ceļš ved uz Jelgavu, Jaunais gads tiks sagaidīts srtap Cenas un Ozolnieku stacijām, bet uz Lielvārdi - starp Ikšķili un Jaunogri.

Virzienā Rīga-Valmiera pēdējais vilciens no Rīgas aties plkst.21, bet virzienā Rīga-Krustpils pēdējais vilciens no Rīgas aties plkst.21.05.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas