Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gaidāma siltākā nedēļa šogad

Tuvākajās dienās Latvijā būs saulains laiks un gaisa temperatūra pakāpsies līdz augstākajai atzīmei pēdējos sešos mēnešos, apstiprina jaunākās laika prognozes.

Jau otrdien termometra stabiņš pakāpsies līdz +13..+17 grādiem, par dažiem grādiem vēsāks laiks saglabāsies Rīgas jūras līča Kurzemes piekrastē, vējam pūšot no ziemeļaustrumiem. Nedēļas vidū gaidāms vēl nedaudz siltāks laiks.

Nedēļas otrajā pusē dominēs lēns līdz mērens ziemeļu, ziemeļrietumu vējš, tādēļ jūras dzestrums skars visus piekrastes novadus un pilsētas, tai skaitā Rīgu. Gaisa temperatūra jūras malā paaugstināsies tikai nedaudz virs ūdens temperatūras, kas pagaidām nepārsniedz +6 grādus, bet jau dažus kilometrus tālāk no jūras gaiss būs krietni siltāks.

Skaidrās debesis un zemais gaisa mitrums izraisīs ne tikai strauju gaisa sasilšanu dienā, bet arī strauju atdzišanu naktī, tādēļ minimālā gaisa temperatūra saullēktā vietām joprojām būs pāris grādu zem nulles.

Turpinoties sausumam, arvien palielināsies ugunsbīstamība. Šis mēnesis kļūs par vienu no sausākajiem aprīļiem valsts vēsturē.

Par saulaino laiku gādās liels anticiklons, kas gaidāms arī Lieldienās un nākamajā nedēļā. Pastāv iespēja, ka svētku brīvdienās tomēr palielināsies mākoņu daudzums un dienas kļūs vēsākas; citas prognozes rāda, ka Lieldienās un aprīļa nogalē gaisa temperatūra vietām valstī pārsniegs +20 grādus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas