Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Glābēji devušies uz 40 izsaukumiem vēja postījumu dēļ

Ugunsdzēsēji glābēji ceturtdien devušies uz 40 izsaukumiem saistībā ar spēcīgā vēja izraisītajiem postījumiem, vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Šie izsaukumi laikā plkst. 18 līdz plkst. 4 saņemti galvenokārt Rīgā un Pierīgā saistībā ar ceļa braucamās daļas, ēku un automašīnu atbrīvošanu no vēja nogāztiem kokiem un zariem, bet vienā gadījumā Rīgā no sienas tika noņemts daļēji noplīsis reklāmas plakāts.

Savukārt plkst. 20.12 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Kuldīgas novada Gudenieku pagastā, kur ugunsgrēks bija izcēlies neapsaimniekotā ēkā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deg neapsaimniekota ferma 450 kvadrātmetru platībā, turklāt tai ir iebrucis jumts. Naktī plkst. 1.27 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, zaru kaudzes, meža zemsedze, elektrolīnijas balsta stabi, nolūzuši koki, celms, siena rullis, sadzīves mantas uz balkona, dīvāns, veļas mašīna, divi dzīvojamie vagoniņi, trīs vieglās automašīnas un kūts.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, vakar ugunsdzēsēji glābēji Jūrmalā nocēla kaķi no elektrosadales skapja, Ķekavas novadā izcēla akā iekritušu zirgu, bet Daugavpilī atbrīvoja celtniecības tīklā iestrēgušu putnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas