Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Grobiņas novadā noslīcis vīrietis

Otrdien, 11.augustā, traģiski atpūta beidzās kādam 78 gadus vecam peldētājam - vīrietis noslīka dīķī Grobiņas novada Medzes pagastā, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).Glābēji atgādina - šajās karstajās dienās, kad lielākoties atveldzējums tiek gūts ūdenstilpnēs peldoties, iedzīvotājiem jābūt īpaši piesardzīgiem.

Galvenais ir nepārvērtēt savus spēkus, tāpat arī nedoties peldēties vienatnē. VUGD darbinieki steigušies palīgā arī autoavārijās cietušajiem. Jelgavas ielā Daugavpilī kāds aptuveni 35 gadus vecs vīrietis pēc kravas un vieglās automašīnas sadursmes bija iesprostots sadauzītajā spēkratā. Glābējiem viņu nācās no mašīnas atbrīvot, izmantojot hidrauliskos instrumentus. Vīrietis nodots mediķu gādībā. Glābēju palīdzība bija nepieciešama sievietei Jēkabpilī. 88 gadus vecā sirmgalve bija iekritusi dzīvojamā nama pagrabā un pati saviem spēkiem vairs nespēja no turienes izkļūt. Ugunsdzēsēji kundzi no pagraba izvilka, pēc tam par viņu rūpes uzņēmās neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki.Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 68 izsaukumus – 28 uz ugunsgrēku dzēšanu un 35 uz glābšanas darbu veikšanu, bet četri izsaukumi bija maldinājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas