Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

IeVP noliedz viltus ziņas par piecu ieslodzīto izbēgšanu

Ieslodzījuma vietu pārvalde (IeVP) noliedz atsevišķās interneta vietnēs izplatīto informāciju par piecu ieslodzīto izbēgšanu no Rīgas Centrālcietuma.

Atsevišķās interneta vietnēs ir publicēta viltus ziņa par to, ka no Rīgas Centrālcietuma izbēguši pieci noziedznieki, kas tiesāti par slepkavībām un cilvēki tiek lūgti uzmanīties.

Šāda informācija ir safabricēta no reālas ziņas 2006.gadā par bēgšanu no Rīgas Centrālcietuma un Olaines cietuma bēgšanas gadījuma 2015.gadā, norādīja pārvaldē.

"Atsaucoties uz interneta vietnēs izvietoto viltus informāciju par it kā notikušu ieslodzīto bēgšanu no Rīgas centrālcietuma, IeVP noraida šāda fakta esamību un aicina sabiedrību nereaģēt uz nepatiesu ziņu izplatīšanu. Notiesātās un apcietinātās personas visās ieslodzījuma vietās atrodas pilnā sastāvā," aģentūrai LETA apgalvoja IeVP priekšniece Ilona Spure.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas