Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Imantā atklāj jaunu pašvaldības poliklīniku

Rīgā, Imantā, pirmdien atklāta jauna poliklīnika.

SIA Rīgas veselības centrs filiāles Imanta jaunās telpas izveidotas jaunuzbūvētās sociālās dzīvojamās ēkas pirmajos trijos stāvos, un to kopējā platība ir 2682 kvadrātmetri. Telpas ir izbūvētas atbilstoši visām mūsdienu prasībām ambulatorās ārstniecības iestādes darba nodrošināšanai un tajās ērti varēs iekļūt arī pacienti ar īpašām vajadzībām.

Filiālē Imanta iedzīvotāji varēs saņemt plašu diagnostisko izmeklējumu klāstu, jo plašās un modernās telpas nodrošinās nepieciešamos apstākļus pacientu diagnostikai, ārstēšanai un rehabilitācijai: funkcionālā diagnostika, ultrasonogrāfijas, doplerogrāfijas, neirosonogrāfijas izmeklējumi, ehokardiogrāfija un elektrokardiogrāfija. Plānots nodrošināt arī rentgenoloģijas un mammogrāfijas izmeklējumus. Jaunajām māmiņām būs pieejams zīdaiņu peldināšanas baseins, kurā strādās sertificēti fizioterapeiti un kurā mazuļi varēs apgūt pirmo peldētprasmi, nostiprināt imunitāti un kaulu, muskuļu sistēmu.

Jaunajā poliklīnikā būs pieejami arī moderni aprīkoti zobārstniecības kabineti, kuros varēs saņemt valsts apmaksātus zobārstniecības pakalpojumus bērniem un maksas zobārstniecības pakalpojumus pieaugušajiem, kā arī būs iespēja veikt zobu higiēnu, zobu protezēšanu.

Filiālē Imanta strādās 53 speciālisti, no tiem 12 ģimenes ārsti un ārsti speciālisti: LOR speciālisti, acu ārsti, pieaugušo un bērnu neirologs, bērnu ķirurgs, dermatologs, ginekologs, arodslimību ārsts un logopēdi. Īpaša uzmanība tiks pievērsta rehabilitācijas pakalpojumiem: ārsts rehabilitologs izstrādās individuālu rehabilitācijas programmu, kuru varēs īstenot sertificēto fizioterapeitu vadībā iestādes vingrošanas zālēs. Poliklīnikā tiks piedāvāti arī vakcinācijas un procedūru kabineta pakalpojumi, masāžas pakalpojumi pieaugušajiem un bērniem. Strādās arī fizikālās medicīnas kabinets.
Jaunie reģistratūras tālruņi ir 67410952, 67411956, bet vairāk informācijas par Rīgas veselības centru pieejama arī mājas lapā: www.rigasveseliba.lv un www.facebook.com/Rīgas-veselības-centrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas