Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Īsu mirkli pirms noslēguma koncerta sākuma daži aizvien cer tikt pie biļetēm

Arī īsu mirkli pirms XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku Noslēguma koncerta Zvaigžņu ceļā sākuma interesenti nezaudē cerības tikt pie biļetēm. Kā novēroja aģentūra LETA biļešu meklējumi šodien aktīvi notiek kā internetā, tā arī pie svētku notikuma vietām.

Mežaparka teritorijā vairāki cilvēki ar plakātiem informē koncerta apmeklētājus par vēlamo biļešu skaitu. Cilvēki vēlas nopirkt pat pa četrām un piecām biļetēm. Biļetes grib dabūt ne tikai Latvijas iedzīvotāji, bet arī ārzemnieki. Par biļetēm interesenti gatavi maksāt vairāk par to reālo cenu.

Biļetes svētdien tika tirgotas arī sociālajos tīklos - tām vien dažās minūtēs pieteicās vairāku desmitu cilvēku rinda. Biļetes sociālajos tīklos tika pārdotas gan par pašizmaksu, gan arī ar dažāda lieluma uzcenojumu.

Kā ziņots, svētdien ar koncertu Zvaigžņu ceļā noslēgsies XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki. Biļetes uz šo koncertu tika izpirktas pirmajās stundās pēc to nonākšanas tirdzniecībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas