Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Izdevniecība Dienas bizness piesaista investoru

Noslēdzot šī gada pavasarī uzsākto mediju grupas restrukturizācijas procesu, no 2023.gada janvāra laikrakstu Diena un ar to saistītos drukātos izdevumus izdos SIA Izdevniecība Dienas bizness, kas kļuvusi par attiecīgo preču zīmju lietotāju.

Laikraksta "Diena" un izdevniecības "Dienas mediji" galvenais redaktors Gatis Madžiņš informē, ka turpmāk laikraksts "Diena", nedēļas žurnāls "Dienas bizness", iknedēļas izdevums "SestDiena", ikmēneša žurnāls "Sporta Avīze" un izdevums "KDi" iznāks SIA Izdevniecība "Dienas bizness" paspārnē. Tāpat šis uzņēmums turpmāk uzturēs portālus diena.lv un db.lv. 

No 2023. gada 1.janvāra Gatis Madžiņš kļūst par izdevniecības "Dienas bizness" galveno redaktoru.

Tāpat informējam, ka SIA Izdevniecība "Dienas bizness" ir piesaistījusi stratēģisko investoru. Par tādu kļuvis Igaunijā pazīstamais uzņēmējs Maits Laidvē (Mait Laidvee), kurš iegādājies 52% SIA Izdevniecība "Dienas bizness" kapitāldaļu. Savukārt Gatis Madžiņš iegādājies 24% "Dienas bizness" kapitāldaļu, bet līdzšinējais izdevniecības īpašnieks Edgars Kots saglabājis 24% kapitāldaļu. Darījuma detaļas ir konfidenciālas. Tuvākajās dienās darījums tiks nostiprināts Uzņēmumu reģistra Komercreģistrā.

"Lielākais Latvijas laikraksts "Diena" un biznesa izdevums "Dienas bizness" veido vienu no ietekmīgākajām mediju grupām Latvijā ar, manuprāt, nerealizētu potenciālu interneta vidē. "Dienas" vēsture ir daļa no Latvijas vēstures, kas man ir vienlaikus gan liels izaicinājums, gan atbildība un arī ambīcija. Investoriem no Igaunijas ir pieredze ar mediju biznesa pārvaldību Latvijā, kas man ļauj ar optimismu raudzīties uz šo projektu," saka Maits Laidvē.

Pēc restrukturizācijas darbu SIA Izdevniecība "Dienas bizness" valdē turpina Edgars Kots kā valdes priekšsēdētājs, savukārt Gatis Madžiņš kļuvis par valdes locekli.

Maits Laidvē uzsver, ka pilnībā uzticas esošajai uzņēmuma vadības komandai, ar kuru kopā ir gatavs realizēt uzstādītos mērķus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas