Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Izsludināta pretendentu atlase uz pretterorisma vienību Omega

Valsts policijas (VP) pretterorisma vienība Omega ir izsludinājusi jaunu pretendentu atlasi darbam vienībā, aģentūra LETA uzzināja VP.

Kandidātiem iepriekšējā profesionālā pieredze nav būtiska, taču viņi nedrīkst būt krimināli sodīti, tiem jābūt vismaz pirmā līmeņa augstākajai izglītībai, kā arī labai fiziskajai un psiholoģiskajai noturībai.

Lai pievienotos, nepieciešams nosūtīt motivētu pieteikumu un CV, kurā norādīta kontaktinformācija, uz e-pasta adresi [email protected]. Pretendentu atlase norisināsies septembrī.

Omega ir speciāli organizēta, apmācīta un ekipēta VP pretterorisma vienība, kura veic tādus uzdevumus, kas saistās ar sevišķi paaugstinātu bīstamību. Omega kaujinieki jebkurā brīdī ir gatavi reaģēt uz paaugstinātas bīstamības izsaukumiem, kā arī pastāvīgi trenējas, lai operatīvi un profesionāli spētu veikt dienesta pienākumus lielas psiholoģiskās slodzes un stresa apstākļos. 

Savukārt ikdienā Omega pilda arī citus uzdevumus, kas saistās ar paaugstinātu bīstamību, proti, ķīlnieku atbrīvošana, sevišķi bīstamu noziedznieku aizturēšana, sprāgstvielu meklēšana un neitralizēšana, kā arī pārrunu vešana ar personām, kuras nonākušas krīzes situācijā un apdraud sevi un apkārtējos, un citus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas