Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Izsludinātas vairākas KVV Liepājas metalurga nekustamo īpašumu izsoles

Maksātnespējīgās AS KVV Liepājas metalurgs administrators Guntars Koris izsludinājis vairākas uzņēmumam piederošo nekustamo īpašumu izsoles, liecina informācija oficiālajā izdevumā Latvijas Vēstnesis.

Kopumā izsludinātas 11 izsoles, un tajās izsolāmo nekustamo īpašumu kopējā sākumcena ir 1,745 miljoni eiro. Izsoļu cenas netiek apliktas ar pievienotās vērtības nodokli.

Piedzinējs ir banka Citadele un citi KVV Liepājas metalurga kreditori.

Izsoles sāksies trešdien plkst.13, bet tiks slēgtas 20.aprīlī plkst.13.

Tostarp izsludināta KVV Liepājas metalurgam piederošā nekustamā īpašuma Liepājā, Brīvības ielā 93A, kas sastāv no zemes gabala 63 329 kvadrātmetru platībā un 20 būvēm, pirmā izsole ar augšupejošu soli. Piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena noteikta 529 000 eiro.

Izsludināta arī KVV Liepājas metalurgam piederošā nekustamā īpašuma Liepājā, Brīvības ielā 93, kas sastāv no zemes gabala 4173 kvadrātmetru platībā un trim būvēm, pirmā izsole ar augšupejošu soli. Piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena noteikta 365 000 eiro.

Izsludināta KVV Liepājas metalurgam piederošā nekustamā īpašuma Liepājā Brīvības ielā 95A, kas sastāv no zemes gabala 82 787 kvadrātmetru platībā un 15 būvēm, pirmā izsole ar augšupejošu soli. Piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena noteikta 200 000 eiro.

Tāpat izsludināta KVV Liepājas metalurgam piederošā nekustamā īpašuma Liepājā, Brīvības ielā 98, kas sastāv no zemes gabala 10 267 kvadrātmetru platībā un piecām būvēm, pirmā izsole ar augšupejošu soli. Piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena noteikta 167 000 eiro.

Tāpat ir izsludināta KVV Liepājas metalurgam piederošā nekustamā īpašuma Liepājā, Brīvības ielā 95B, kas sastāv no zemes gabala 14 332 kvadrātmetru platībā un astoņām būvēm, pirmā izsole ar augšupejošu soli. Piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena noteikta 153 000 eiro.

Administrators pirmajā izsolē piedāvā iegādāties arī KVV Liepājas metalurgam piederošo nekustamo īpašumu Liepājā, Brīvības ielā 98A, kas sastāv no zemes gabala 8437 kvadrātmetru platībā un četrām būvēm. Piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena noteikta 76 000 eiro.

Tāpat izsludināta KVV Liepājas metalurgam piederošā nekustamā īpašuma Liepājā, Brīvības ielā 98C, kas sastāv no zemes gabala 11 116 kvadrātmetru platībā un divām būvēm, pirmā izsole ar augšupejošu soli. Piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena noteikta 66 000 eiro.

Izsludināta arī KVV Liepājas metalurgam piederošā nekustamā īpašuma Liepājā, Brīvības ielā 100A, kas sastāv no zemes gabala 71 504 kvadrātmetru platībā un 10 būvēm, pirmā izsole ar augšupejošu soli. Piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena noteikta 64 000 eiro.

Izsludināta arī KVV Liepājas metalurgam piederošā nekustamā īpašuma Liepājā, Brīvības ielā 142B, kas sastāv no zemes gabala 1334 kvadrātmetru platībā un vienas būves, pirmā izsole ar augšupejošu soli. Piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena noteikta 57 000 eiro.

Izsludināta KVV Liepājas metalurgam piederošā nekustamā īpašuma Liepājā, Brīvības ielā 99A, kas sastāv no zemes gabala 1103 kvadrātmetru platībā un vienas būves, pirmā izsole ar augšupejošu soli. Piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena noteikta 38 000 eiro.

Izsludināta arī KVV Liepājas metalurgam piederošā nekustamā īpašuma Liepājā, Brīvības ielā 134, kas sastāv no zemes gabala 8600 kvadrātmetru platībā, pirmā izsole ar augšupejošu soli. Piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena noteikta 30 000 eiro.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka 20.martā KVV Liepājas metalurgs velmētavas kustamās mantas izsolē uzvarējis Austrijas uzņēmums Smart Stahl GmbH.

Savukārt 26.februārī sākās arī elektroniskā izsole maksātnespējīgā KVV Liepājas metalurgs elektrotēraudkausēšanas ceham un tur esošajai kustamai mantai - cehā uzstādītajām tehnoloģiskajām iekārtām un mašīnām kā lietu kopībai, kā arī četriem uzņēmumam piederošajiem nekustamajiem īpašumiem. Liepājā, Brīvības ielā 94, esošā elektrotēraudkausēšanas ceha un iekārtu kā lietu kopības pirmās izsoles sākumcena ir noteikta 5,35 miljonu eiro apmērā.

Tāpat 26.februārī sākās izsoles Liepājā esošajiem nekustamajiem īpašumiem ar adresi Brīvības ielā 92A, Brīvības ielā 94A, Brīvības ielā 100, Brīvības ielā 100B. Šo četru nekustamo īpašumu kopējā sākumcena ir 313 000 eiro.

Izsoles notiks elektronisko izsoļu vietnē izsoles.ta.gov.lv. Tās tiks slēgtas 28.martā, plkst.13.

KVV Liepājas metalurgs par maksātnespējīgu tika pasludināts 2016.gada septembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas