Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Jau vairāki degvielas tirgotāji pazeminājuši cenas līdz 99 centiem litrā

Arī degvielas tirgotājs Neste ir samazinājis benzīna un dīzeļdegvielas cenu zem eiro robežas, un patlaban litra cena degvielas uzpildes stacijās (DUS) ir 0,99 eiro, liecina LETA apkopotā informācija.Lukoil 95.markas benzīna litra vidējā cena ir 1,035 eiro, bet dīzeļdegvielas - 1,037 eiro litrā.Arī pašmāju degvielas tirgotājs Virši-A šorīt samazinājis degvielas litra cenu līdz 0,999 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Šāda degvielas cena ir gan Rīgas un Pierīgas DUS, gan atsevišķās DUS visos Latvijas reģionos.Kā ziņots, degvielas tirgotāja Statoil Fuel&Retail Latvia (Statoil) staciju tīklā jau šīs nedēļas sākumā degvielas cena tika samazināta vēl par vienu centu gan benzīnam, gan dīzeļdegvielai, un atsevišķās šī zīmola degvielas uzpildes stacijās (DUS) litrs degvielas maksā jau mazāk par vienu eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.Degvielas kategorijas vadītājs Armands Žubulis skaidro, ka, piemēram, DUS Mīlgrāvis 95.benzīns maksā 0,997 eiro litrā, bet dīzeļdegviela - 0,999 eiro litrā. Arī DUS Purvciems 123 dīzeļdegvielas cena ir 0,999 eiro litrā, bet DUS Sigulda 123 95.benzīna cena - 0,997 eiro litrā.Šobrīd vidējā 95.benzīna un dīzeļdegvielas cena Statoil tīklā ir 1,044 eiro litrā. Kopumā kopš 2014.gada jūlija benzīna cenas mazumtirdzniecībā ir samazinājušās par 33 centiem, bet dīzeļdegvielas cenas - par 26 centiem.Kā ziņots, jau pagājušajā nedēļā, 14.janvārī, degvielas tirgotāji samazināja degvielas cenas un atsevišķās Trest degvielas uzpildes stacijās litrs degvielas maksāja zem viena eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas