Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Jaunietis sader ar draugiem un iedzer kanalizācijas tīrāmo līdzekli

Saderot ar draugiem, jauns vīrietis Vidzemē nogādāts slimnīcā pēc kanalizācijas tīrāmā līdzekļa iedzeršanas, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamā medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.Vidzemē 21 gadu vecs jaunietis, kā viņš pats pastāstīja mediķiem, it kā esot saderējis ar draugiem, ka izdzers kanalizācijas tīrāmo līdzekli, ko viņš arī esot realizējis.

Jaunais vīrietis nogādāts slimnīcā. Bukša piebilda, ka šāda sadzīves ķīmija ir ļoti stipra un kodīga viela.Mediķi gan nevarēja norādīt, cik daudz konkrēti puisis izdzēris.Latgalē pagājušajā diennaktī 25 gadus veca sieviete mājās, nesot karstu ūdeni, nejauši uzlējusi sev to virsū. Viņa guva augšstilbu apdegumus, un sieviete nogādāta slimnīcā.Savukārt Pierīgā 11 gadus vecs puisis mājās, arī nesot karstu ūdens trauku, uzlējis sev to virsū, applaucējot vēderu, sānu daļu, augšstilbus. Arī viņš ticis hospitalizēts.LETA jau ziņoja, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēma 1172 izsaukumus, no kuriem 190 bija saistīti ar traumām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas