Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Jelgavas novadā plūdi ietekmē autobusu kursēšanu; iedzīvotāji veido pārtikas krājumus

Applūdušu ceļu dēļ vairākiem autobusiem Jelgavas novadā ir saīsināts maršruts, ziņo Zemgales Ziņu portāls zz.lv.

Pašvaldības operatīvās informācijas centrs (POIC), atsaucoties uz Jelgavas Autobusu parku (JAP), ziņo, kam plūdu dēļ 7.maršruta  autobuss Meiju ceļš – Kārniņi kursē tikai līdz Lediņu ceļam. Savukārt 8.maršruta gala pieturā Bumbieru ceļā pasažieri tiek izlaisti aptuveni 200 metrus pirms pieturas. POIC ziņo arī, ka ir slēgts Būriņu ceļš pie Sniega ielas un Kārniņu ceļš pirms Vircavas upes.

""Jātaisa troksnis", jau vairākus gadus posms pārplūst, bet nekas netiek darīts. Uzbērums jātaisa, lai var iebraukt iedzīvotāji, "ātrā palīdzība", gāzes dienests, ja ir nepieciešams," stāsta Būriņu ceļā sastaptais mazdārziņa īpašnieks Agris Bērziņš.

Portāls zz.lv novēroja, ka vietējie savas automašīnas atstāj pie dzelzceļa un uz mājām brien garajiem gumijas zābakiem kājās.

Aptaujātie iedzīvotāji atzina, ka jau sapirkuši pārtikas krājumus, bērnus aizsūtījuši pie radiniekiem, bet paši mājokļus pamest nav gatavi. "2010.gadā bija līdzīgi, ūdens "lauzās" pāri ceļam, bet līdz mūsu mājām Sniega ielā netika, jo priekšā bija augstāks valnis. Izskatās, ka šogad situācija būs līdzīga," saka Sandra Olava.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas