Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte
Iedzīvotāju sūdzību skaita pieaugumu skaidro ar Eiropas Parlamenta vēlēšanu paziņojumu piegādātāja maiņu

Jezga par un ap vēlēšanu paziņojumiem

Salīdzinot ar iepriekšējām Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām, iedzīvotāju sūdzību skaits par nesaņemtiem vēlēšanu paziņojumiem ir pieaudzis, apliecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) pārstāve Līva Laizāne. Pārmetumus Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldei (PMLP) veltījis arī premjers Krišjānis Kariņš (JV).

Top komentāri

mg
m
Varētu būt tā, ka saņēmuši tās vēstules ir mazāk nekā tie, kas nav saņēmuši. Man vēstule pienāca, bet radu un paziņu lokā neviens cits nav saņēmis. Labi, pagastos vairāk vai mazāk ir skaidrs, kur cilvēkam ir iecirknis, jo parasti tas ir ģeogrāfiski tuvākais, bet pilsētās tas nav tik viennozīmīgi. Tas varētu nozīmēt, ka tradicionāli aktīvākais elektorāts - gados veci iedzīvotāji, varētu arī nenobalsot.
vēlēšanu korupcija
v
Vēlēšanas nav komercdarbība. Velēšanas ir demokrātijas pamats. Tāpēc nekādi iepirkumi te principā nav pieļaujami. Var papīru iepirkt, bet nevar iepirkt darbības, kas cieši saistītas ar vēlēšanām.
ļuļa
ļ
arī man vēlēšanu paziņojums nav pienācis. un mani ļoti interesē, vai knabs, sabs un visi citi pārbaudīs, kāpēc piegāde tika uzticēta nevis latvijas pastam, kā tam vajadzētu būt, bet kaut kādam privātam dauņu kantorim.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas