Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Juris Biķis atstāj Latvijas Finiera padomes priekšsēdētāja amatu

Līdzšinējais AS_ Latvijas Finieris _padomes priekšsēdētājs Juris Biķis atstājis amatu un turpmāk pildīs Latvijas Finiera padomnieka - pārstāvja pienākumus sadarbībai ar valsts un sabiedriskajām organizācijām, informēja uzņēmuma pārstāve Jolanta Medne.

J.Biķa vietā par padomes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Uldis Biķis.

Padomes locekļu amatā turpinās strādāt Juris Matvejs un Andris Pucēns.

Savukārt valdes sastāvs turpmāk būs samazināts, un sešu līdzšinējo padomes locekļu vietā strādās pieci - valdes priekšsēdētājs Jānis Ciems, valdes locekļi Pauls Ābele, Aigars Veitmans, Mārtiņš Lācis un Indulis Kovisārs.

Kā informēja uzņēmuma pārstāve, pērn Latvijas Finieris sasniedzis 126 miljonus latu apgrozījumu, pārdeva 220 000 kubikmetru produkcijas, kas abos gadījumos ir par 6% vairāk nekā 2011.gada rādītāji. Uzņēmumā izveidotas 93 jaunas darbavietas.

2012. gadā Latvijas Finieris turpināja jaunu tirgus reģionu apgūšanu - nodibināja produktu attīstības un tirdzniecības uzņēmumu Turcijā, kas ir jau 11. ārpus Latvijas. Turcijai ir liels izaugsmes potenciāls nākotnē un plašas tirdzniecības perspektīvas tuvējā reģiona valstīs.

Šajā gadā Latvijas Finieris plāno investēt 15 miljonus latu produktu attīstībā, energoefektivitātes projektos un citās jaunajās tehnoloģijās.

Kā ziņots, Latvijas Finiera apgrozījums 2011.gadā bija 118,5 miljoni latu, kas ir 21,6% palielinājums salīdzinājumā ar 2010.gadu, kad uzņēmuma apgrozījums veidoja 97,49 miljonus latu. Vienlaikus peļņa pieaugusi par 47,15% līdz 9,55 miljoniem latu salīdzinājumā ar pirms gada gūto 6,49 miljonu latu peļņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas