Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Jurkevičs atstājis Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas valdes priekšsēdētāja amatu; viņa vietā apstiprina Vaivodi

Piektdien, 14.jūnijā, Veselības ministrijā tika sasaukta VSIA Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas ārkārtas sapulce, kuras laikā par slimnīcas valdes priekšsēdētāju ar 15.jūniju uz atlikušo valdes pilnvaru termiņu (līdz 2015.gada 1.maijam) iecēla līdzšinējo valdes locekli finanšu darbības jautājumos Anitu Vaivodi. Sapulce tika sasaukta, pamatojoties uz līdzšinējā valdes priekšsēdētāja Vitolda Jurkeviča vēlēšanos atstāt ieņemamo amatu, portālu Diena.lv informēja Veselības ministrijas pārstāvis Oskars Šneiders.

Tāpat tika pieņemts lēmums veikt grozījumus slimnīcas statūtos un noteikt, ka slimnīcas valdes sastāvā ir divi locekļi. Paredzēts, ka šādas izmaiņas mazinās iestādes administratīvos izdevumus un sekmēs budžeta sabalansēšanai nepieciešamo pasākumu izpildi.

Valdes uzdevums būs turpināt īstenot slimnīcas attīstības stratēģijā un biznesa plānā izvirzītos darbības un attīstības mērķus, kas paredz, ka līdz 2013.gada 31.decembrim jāsasniedz bezdeficīta budžets, jānodrošina sabalansēta naudas plūsma un pozitīvi rentabilitātes rādītāji.

Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca sniedz augsti kvalificētus veselības aprūpes pakalpojumus - specializētu traumatoloģiski-ortopēdisko palīdzību. 2002.gadā slimnīca ieguvusi ISO sertifikātu ISO 9001:2000, apliecinot savu spēju sniegt kvalitatīvus pakalpojumus. Slimnīcā darbojas vairākas struktūrvienības - Mugurkaula ķirurģijas centrs, Plaukstas un mikroķirurģijas nodaļa, Traumu centrs, Locītavu ķirurģijas centrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas