Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kleins Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās varētu arī nestartēt

Bijušais Rīgas domes vicemērs Druvis Kleins no deputātu bloka Rīgai vēl nav pieņēmis lēmumu par startu ārkārtas vēlēšanās, taču patlaban vairāk sliecas tajās nepiedalīties, aģentūrai LETA atzina politiķis.

Taujāts par gaidāmajām vēlēšanām Kleins sacīja, ka viņam ir grūti iedomāties, ar ko līdzšinējās opozīcijas partijas varētu pārsteigt vēlētājus, ja vismaz pēdējo pusgadu viņiem jau bija iespēja pildīt visus dotos solījumus.

"Viņi visu laiku izdomāja atrunas un tagad grib kaut ko restartēt, bet man grūti iedomāties - kas tad mainīsies un, ko darīs opozīcija, ja pēc tam ievēlēto partiju sadalījums būs tāds pats, kā tagad - taisīs vēl vienas ārkārtas vēlēšanas," taujāja Kleins

Runājot par savu startu, deputāts atzina, ka vēl nav izlēmis - vai vispār grib turpināt darbu Rīgas domē, taču patlaban vairāk sliecas uz to, ka vēlēšanās varētu nestartēt, jo neredz, ko jaunā partijā viņš varētu darīt labāk, nekā līdz šim.

"Ir zināma vilšanās par to, kā politika veidojās šajā sasaukumā," neslēpa deputāts.

Arī deputātu bloka Rīgai vadītājs Oskars Putniņš, kurš domē tika ievēlēts no Latvijas attīstībai saraksta, aģentūrai LETA sacīja, ka patlaban ārkārtas vēlēšanas viņam "noliktas otrajā plānā" un viņš koncentrējas uz privātā biznesa lietām.

"Kad nāks tuvāk, tad arī lemšu - vai startēt un no kāda saraksta," pauda Putniņš.

Kleins ieņēma vicemēra amatu laikā, kad deputātu bloks Rīgai pāris mēnešus strādāja koalīcijā ar Saskaņu un Gods kalpot Rīgai. Pēc tam, kad Saskaņa un bloks Rīgai pieprasīja domes priekšsēdētāja Oļega Burova (GKR) demisiju, Kleins ar atsevišķu GKR deputātu balsīm no amata tika gāzts.

Kleins domē tika ievēlēts no Jaunās konservatīvās partijas, bet aizvadītā gada maijā kopā ar deputātu Imantu Keišu par partijas iekšējo noteikumu pārkāpšanu tika no tās izslēgts.

 

Top komentāri

Piķieris
P
Nodevējam nodevēja liktenis
hmmm
h
Atvainojos par naivu jautājumu - Kas vispār ir šis džeks?
Latvju puika
L
Druvi, beidz tēlot muļķi ! Kā zemessargs ļoti labi zini, kas ir jādara ar okupantiem !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas