Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Koncertā vāks līdzekļus grupas Līvi mūziķa Mucenieka ugunsgrēkā izpostītās mājas un studijas atjaunošanai

Ugunsgrēkā izpostīta rokgrupu Līvi un Zvani dalībnieka Guntara Mucenieka ģimenes māja, ierakstu studija un mūzikas instrumenti, kādēļ nākamnedēļ, 15. novembrī notiks koncerts ar mērķi iegūt līdzekļus viņa mājokļa un studijas atjaunošanai, vēsta pasākuma rīkotāji.

Mucenieku ģimene nesen bija pārvākusies uz lauku mājām Ēdoles pagastā, kad viņus piemeklēja ugunsnelaime. Pāris stundu laikā nodega viss, ģimenei paliekot tikai ar to, kas pašiem mugurā un kas ugunsgrēka laikā bija paņemts līdzi uz darbu.

Lai palīdzētu mūziķa ģimenei atgūt mājas, mūziķa draugi un grupas biedri rīko labdarības koncertu, kas notiks 15. novembrī plkst. 19 Latvijas 1. Rokkafejnīcā. Tajā piedalīsies Līvi, Juris Kaukulis, grupa Dzelzs Vilks, Fēlikss Ķiģelis un grupa, Muravejs un grupa, Jānis Bukums, Symbolic, Zvani, Haralds Sīmanis, Valdis Atāls un citi.

Ikviens, kurš vēlas palīdzēt mūziķim un viņa ģimenei, aicināts ziedot, zvanot uz ziedojumu tālr.: 90006488 (maksa par zvanu 1,42 eiro ), vai veicot pārskaitījumu uz Fonds Līdzskaņa bankas kontu, maksājuma mērķī norādot Ziedojums Guntaram Muceniekam:

Fonds Līdzskaņa

Juridiskā adrese: Misas iela 3, Rīga, LV – 1058, Latvija
Reģ.Nr.: 40008274372

AS Seb banka
SWIFT: UNLALV2X
LV15UNLA0050024642558

Atbalstīt Guntaru Mucenieku un citus mūziķus, kuri nonākuši nelaimē, var arī, iegādājoties kādu no Latvijas radošo personību veidotajiem oriģināldarbiem – apsveikumu kartītes, unikālas krūzītes un mūzikas ierakstus Fonds Līdzskaņa internetveikalā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas