Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Korupciju medicīnā apkaros ar videoklipa palīdzību

Atzīmējot Starptautisko pretkorupcijas dienu, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izsludinājis videoklipu konkursu, kurā iedzīvotāji aicināti ar radošiem līdzekļiem paust savu nosodošo attieksmi pret korupciju medicīnā, aģentūru LETA informēja KNAB Korupcijas novēršanas nodaļas speciāliste Arita Vīksna.

Konkursa dalībniekiem ir jāuzfilmē videoklips, kurā jāietver uzruna ar aicinājumu vērsties pret korupciju medicīnā vai nu ar spilgtu korupcijas negatīvo seku nosodījumu, vai arī ar pozitīvu vēstījumu, kā nodrošināt no korupcijas brīvu veselības aprūpi. Uzrunai ir jābūt aicinājumam pievienoties tai sabiedrības daļai, kura iestājas par godprātību un taisnīgumu, tādējādi cīnoties arī pret korupciju. Video uzrunā vismaz vienu reizi kopā vai atsevišķi jebkurā secībā jāiekļauj tādi vārdi kā "Neriskē!" un "Pievienojies".

Video uzrunā jāpiedalās vismaz trīs cilvēkiem, tās optimālais garums ir līdz 30 sekundēm. Iesniegt video konkursam var ikviens interesents: skolēni, jaunieši un pieaugušie.

Vērtējot konkursam iesniegtos darbus, KNAB komisija ņems vērā to oriģinalitāti, vēstījuma emocionālo spēku, mākslinieciskumu un tehnisko izpildījumu.

1.vietas ieguvējs katrā sabiedrības grupā (skolēni, studenti, pieaugušie) saņems 100 latu, 2.vietas ieguvējs - 70 latu un 3.vietas ieguvējs - 50 latu naudas balvas.

Darbi kopā ar pieteikuma anketu konkursam iesniedzami KNAB līdz 18.janvārim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas