Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Kučinskis plāno ceturtdien tikties ar ģimenes ārstu pārstāvjiem

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) otrdien nosūtījis uzaicinājumu ģimenes ārstu pārstāvjiem tikties šo ceturtdien un pārrunāt nozares problēmas, šodien pēc valdības sēdes žurnālistiem sacīja Kučinskis.

Premjers aicina Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju un Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociāciju (LLĢĀA) tikties šo ceturtdien, 6.jūlijā, plkst.9.30 Ministru kabinetā. Plānots, ka sanāksmē piedalīsies arī veselības ministre Anda Čakša.

Kučinskis uzsvēra, ka veselības nozare ir viena no valdības un valsts prioritātēm, tāpēc viņš vēlas ar nozari diskutēt par visiem būtiskajiem ar veselības nozari saistītajiem jautājumiem.

Jau ziņots, ka LLĢĀA ārkārtas valdes sēdē vienojusies aicināt Kučinski uz tikšanos, lai turpinātu konstruktīvas sarunas, risinot streika prasību izpildi, aģentūrai LETA sacīja asociācijas vadītāja Līga Kozlovska. Viņa piebilda, ka vēstulē detalizēti izklāstīti LLĢĀA priekšlikumi par dažādiem ar medicīnas nozari saistītiem jautājumiem.

Kā ziņots, pārstājot sniegt valsts apmaksātos veselības aprūpes pakalpojumus, pirmdien plkst.12 vairāk nekā 600 ģimenes ārsti sākuši streiku.

Top komentāri

Turas braši! Atsaka arī bērniem!
T
Ģimenes ārsti turas braši! Panorāmā rādīja, ka streika dēļ palīdzība atteikta pat pusotru gadu vecam bērnam ar augstu temperatūru! Lūk to es saprotu! Tā ir īsta solidaritāte. Un neviens Kučinskis tur neko nevarēs padarīt.
Dhj
D
Ar psihiatru šim vajadzētu tikties steidzami.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas