Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kučinskis: Vēlēšanu tuvums ir ieviesis korekcijas valdības lēmumu pieņemšanā

Vēlēšanu tuvums ir ieviesis korekcijas valdības lēmumu pieņemšanā, piektdien preses konferencē sacīja ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Viņš piebilda, ka, ņemot vērā vēlēšanu tuvumu, Ministru kabinets šķiro un skatās, kurus likumus sūtīt uz Saeimu un kurus nesūtīt.

"Vēlēšanu tuvums ir ieviesis savas korekcijas lēmumu pieņemšanā, bet cerams, ministru darbu tas neietekmēs un mēs pieturēsimies pie nospraustajiem plāniem," pauda premjers.

Viņš piebilda - neskatoties uz to, ka valdību veido ministri no dažādiem politiskajiem spēkiem, ministru lēmumi tiek pieņemti vienoti. Lēmumu pieņemšanu Saeimā Kučinskis atteicās komentēt.

 

Top komentāri

reptilis-?
r
Tā arī izpaužās ,ka nevar pieņemt lēmumus ,kurus neatbalsta tautas vairākums....,lai gan demokrātiskās valstīs kaut kāda Stambulas konvencija jau sen būtu noraidīta....,bet tā kā mums ir sistēma ,ka vēlētājos un tautas balsī ir jāieklausās tikai pirms vēlēšanām,tad biedrs premjerministrs aizplīvurotā veidā jums sūta ziņu - vēlēšanas beigsies ,tad pieņemsim jūsu pa sētas durvīm ievilkto Stambulas konvenciju....a ,tagad pagaidiet,kamēr mūs tie pamuļķi ,kurus sauc par vēlētājiem,...pārvēlēs:)))
Kuzja un Muris
K
Vēlēšanu tuvums ir ieviesis korekcijas ne tikai valdības lēmumu pieņemšanā, bet arī ģenerālprokurora uzvedībā un rīcībā.
Kampenauss jaunākais
K
Tā ir, kad pirmajā vietā ir rūpes par savu amatu, bet ne valsts attīstību.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas