Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Kurzemē kopā ar balkona margu no liela augstuma nokrīt vīrietis

Vakar Kurzemē no balkona kopā ar visu margu nokritis kāds 55 gadus vecs vīrietis, kurš ar nopietnām kritienā gūtu mugurkaula krūšu daļas lūzumu smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Laura Ševčenko.

Tāpat vakar Kurzemē kādu 48 gadus vecu vīrieti sejā sakodis suns. Vīrietis ar nopietnu brūci lūpā nogādāts slimnīcā. Kurzemē nopietnus pirmās un otrās pakāpes apdegumus uz vēdera un rokām, aplejoties ar verdošu tēju, guvis kāds trīs gadus vecs bērns. Viņš nogādāts Bērnu slimnīcā Rīgā.

Savukārt Vidzemē aizvadītajā diennaktī automašīnas avārijā cietuši trīs cilvēki un slimnīcā ar iegurņa traumu un apakšdelma lūzumu nogādātas divas 28 gadus vecas sievietes, bet kādai 26 gadus vecai sievietei mediķi konstatējuši elkoņa traumu un arī viņa nogādāta slimnīcā. Tāpat slimnīcā nogādāts kāds 43 gadus vecs vīrietis, kurš, krītot no velosipēda, guvis pleca locītavas traumu.

Slideno ielu dēļ slimnīcā nogādāta kāda 15 gadus veca meitene, kura paslīdot lauzusi potīti.

Mediķi ar ķermeņa atdzišanu slimnīcā nogādājuši arī kādu 61 gadu vecu vīrieti, kurš alkohola reibumā ilgstoši bija atradies uz ielas. Arī Rīgā līdzīgā veidā - uz ielas un alkohola reibumā - no ķermeņa atdzišanas cietis kāds 60 gadus vecs vīrietis, kuru mediķi nogādājuši slimnīcā. Zemgalē kāda 48 gadus veca sieviete atrasta guļam ceļa malā un arī viņa ar ķermeņa atdzišanu nogādāta slimnīcā.

Latgalē mediķu palīdzība bijusi nepieciešama kādam 51 gadu vecam vīrietim, kurš pirms trim dienām meža darbos apsaldējis pēdas, bet tikai vakar vērsies pēc palīdzības. Viņš nogādāts slimnīcā. Tāpat Latgalē slimnīcā nogādāts kāds 46 gadus vecs vīrietis, kurš saindējies ar dūmiem, pēc tam, kad viņa dzīvoklī bija aizdedzies dīvāns. Vīrietis guvis arī apakšdelma apdegumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas