Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kušners turpinās darbu Latvijas Bankā padomnieka amatā

Latvijas Bankas padomes loceklis Edvards Kušners, kuram trešdien ir pēdējā darba diena šajā amatā, turpinās darbu Latvijas Bankā padomnieka amatā, aģentūrai LETA pavēstīja Latvijas Bankas preses sekretārs Jānis Silakalns.

"Kušners turpinās nodrošināt saikni un sekmīgu sadarbību starp Latvijas Banku un Saeimu, valdību, ministrijām un valsts institūcijām, esot padomnieka amatā," teica Silakalns.

Viņš informēja, ka attiecīgo amatu Kušners ieņems no ceturtdienas, 31.maija, beidzoties pilnvaru termiņam Latvijas Bankas padomē.

Silakalns skaidroja, ka Kušners turpmāk darba uzdevumus veiks atbilstoši Latvijas Bankas prezidenta vietnieces Zojas Razmusas, kura pašlaik pilda prezidenta pienākumus, norādījumiem.

Viņš arī piebilda, ka Kušneram būs terminēts darba līgums uz sešiem mēnešiem, tostarp lai nodrošinātu pēctecību darba pienākumu nodošanā nākamajam Latvijas Bankas padomes loceklim.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Saeimas vairākums 24.maijā nolēma neapstiprināt Kušneru uz vēl vienu pilnvaru termiņu Latvijas Bankas padomes locekļa amatā.

Par Kušnera pārapstiprināšanu nobalsoja 36 deputāti, pret bija 14, bet atturējās - 28. Vēl astoņi deputāti balsojumā nepiedalījās. Kušneram nelabvēlīgi nobalsoja Zaļo un zemnieku savienības un Saskaņas deputāti, kuriem piebalsoja atsevišķi Visu Latvijai-Tēvzemei un brīvībai/LNNK politiķi un partejisko piederību nomainījušie tautas kalpi.

Pašlaik Latvijas Bankas padomē strādā Razmusa, kā arī Vita Pilsuma, Arvils Sautiņš un Aivars Skopiņš.

Top komentāri

kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Savējos drīkst nogalināt, bet bez maizes atstāt nekad, tā mūs kādreiz mācīja biedrs Ber(labāk neteikšu kas)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas