Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Latvijā konstatēti septiņi jauni Covid-19 gadījumi

Veicot kopumā 555 testus, pēdējā diennaktī septiņi no tiem bijuši Covid-19 pozitīvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

Latvijā kopumā veikti 77 147 izmeklējumi, saslimušas 946 personas un līdz šim ziņots par 464 personām, kuras izveseļojušās, un 18 mirušajiem, kuriem bijis Covid-19.

Pēdējās diennakts laikā neviens pacients nav ievietots slimnīcā jeb stacionēts ar Covid-19.

Kopumā stacionāros patlaban ārstējas 30 pacienti - 28 pacienti ar vidēji smagu, bet divi pacienti ar smagu slimības gaitu. Kopumā līdz šim no stacionāra izrakstīti 109 pacienti, liecina vakardienas Nacionālā veselības dienesta dati.

 

Top komentāri

Interesanti
I
kāpēc "speciālisti" neziņo precīzo testu sadalījumu par grupām 1-reizējais, 2-reizējais, 3-tests uttt. pārbaudāmajam?
reptilis
r
Interesantākais par Ķīnas vīrusu...un kāpēc ES un citas Pasaules valstis pārāk ""nebrauc"" virsū Ķīnai? Izrādās - laboratoriju Ķīnā Uhaņā uzbūvēja ar Francijas līdzdalību..iekārtas piegādāja Vācija un citas ES valstis..sākotnēji ar šāda veida kroņa vīrusiem eksperimentēja ASV,bet ,kad tur 2015.gadā izdevās izveidot vīrusu krustojumu( tas ir nopublicēts) -eksperimenti tika pārtraukti,bet zinātniece ar dažiem kolēģiem pārcēlās uz Uhaņu. Bet ASV turpināja finansēšanu kroņa vīrusu kolekcijai Uhaņā. Austrālijas zinātnieki arī turpināja sadarbību. Pangalīni nedzīvo Ķīnā! Sikspārņi nedzīvo Uhaņas provincē! Pangalīni ir ierakstīti sarkanajā grāmatā. Ja ,tie tiek ievesti,tad tie tiek konfiscēti un nosūtīti labaratoriskiem izmeklējumiem (slimību konstatēšanai). Uhaņas laboratorijas darbinieki devās uz alām Ķīnas provincē,kur dzīvo sikspārņi. Vienīgā vieta Ķīnā ,kur varēja satikties sikspārņi un pangalīni ir Uhaņas labaratorija! Ķīna jau sen zina ,ka tirgi nav vainīgi un tos ir atvērusi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas