Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvija un Koreja apliecina vēlmi veicināt ekonomisko sadarbību

Latvija un Koreja apliecinājušas vēlmi turpināt aktīvu politisko dialogu un veicināt ekonomisko sadarbību, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

ĀM valsts sekretārs Andrejs Pildegovičs pirmdien tikās ar jauno Korejas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Džongju Lī, kurš bija ieradies akreditācijas vizītē.

Sarunā ar vēstnieku valsts sekretārs pārrunāja Latvijas un Korejas divpusējās un reģionālās sadarbības aktualitātes, kā arī apmainījās viedokļiem par aktuālajiem drošības politikas jautājumiem. Pildegovičs atzīmēja, ka intensīvā divpusējā sadarbība sniedz labas iespējas vēl aktīvākam politiskam dialogam, plašākiem uzņēmēju kontaktiem un apmaiņai izglītības jomā.

Atsaucoties uz veiksmīgo februārī notikušo Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa vizīti Korejā, puses apliecināja vēlmi turpināt aktīvu politisko dialogu un veicināt ekonomisko sadarbību. Pildegovičs aicināja vēstnieku iepazīt tuvāk Latviju, apmeklējot valsts simtgades pasākumus.

Korejas vēstnieks darbu Korejas Ārlietu ministrijā uzsāka 1987.gadā. Pirms akreditācijas Latvijā veicis amata pienākumus diplomātiskajās pārstāvniecībās Lielbritānijā, Lībijā, ASV, Indijā. Vēstnieks rezidē Stokholmā, Zviedrijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas