Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Latvijas Pasta eksprespasts atzīts par labāko kurjerpastu teju 200 valstu konkurencē

Latvijas Pasta eksprespasts atzīts par labāko kurjerpasta pakalpojumu sniedzēju gandrīz 200 valstu konkurencē pētījumā, kuru Pasaules Pasta savienības Eksprespasta servisa (EMS) kooperatīva uzdevumā veikusi starptautiskā audita un konsultāciju kompānija PriceWaterhouseCoopers.PriceWaterhouseCoopers pētījumā otrajā vietā ierindots Ungārijas pasta uzņēmuma kurjerpasts, trešajā - Dienvidkorejas kurjerpasts.

Lietuvas pasta operatora kurjerpasts pētījumā ierindots 34.vietā, bet Igaunijas - 39.vietā.Kā skaidro Latvijas Pastā, uzņēmuma eksprespasts saņēmis arī zelta līmeņa kvalitātes balvu par sūtījumu piegādes kvalitāti. No Eiropas valstīm tikai Ungārijas pasta uzņēmumam izdevies ierindoties labāko kurjerpastu pieciniekā.Saskaņā ar PriceWaterhouseCoopers pētījumu, kas 2013.gadā veikts par pakalpojumu standartu ievērošanu un sūtījumu piegādes kvalitāti 199 EMS kooperatīva uzņēmumos, Latvijas eksprespasts visaugstāk novērtēts sūtījumu piegādes ātruma, klientu servisa un klientu apkalpošanas kvalitātes jomā. Sūtījumu piegādi noteiktajā laikā eksprespasts nodrošinot 97% no visu sūtījumu kopapjoma. Savukārt komunikācijā ar klientiem eksprespasts sasniedzis 100%, savlaicīgi sniedzot atbildes uz visiem klientu jautājumiem par Latvijā saņemtajiem EMS sūtījumiem.EMS kooperatīvs tika dibināts Pasaules Pasta savienības paspārnē 1998.gadā. Tā galvenais uzdevums ir veicināt sadarbību starp dalībvalstīm, lai klientiem visā pasaulē nodrošinātu augstas kvalitātes konkurētspējīgus eksprespasta pakalpojumus.Latvijas Pasta eksprespasts nodrošina kurjerpasta pakalpojumus gan vietējā, gan globālajā tirgū, konkurējot ar pasaules kurjerpasta kompānijām.2012.gadā Latvijas Pasta eksprespasts analogā PriceWaterhouseCoopers pētījumā tika atzīts par otro labāko kurjerpastu pasaulē, kā arī saņēma EMS kooperatīva zelta līmeņa kvalitātes balvu par sūtījumu piegādes kvalitāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas