Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Latviju reklamēs žurnāla National Geographic vācu versijā

Šogad žurnāla National Geographic pielikumā Das Erbe Unserer Welt gaidāmas divas publikācijas par Latviju, biznesa portālu Nozare.lv informēja Tūrisma attīstības valsts aģentūrā (TAVA).

Kā liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājslapā, tiesības gatavot publikācijas par Latviju ieguvusi Lielbritānijā reģistrēta kompānija Square Rock Ltd. Līgumcena ir 13 755 eiro (9628 latu).

TAVA pārstāve Inta Briede stāstīja, ka žurnālā īpaši tiks akcentēts stāsts par jūgendstilu un Rīgu kā Eiropas kultūras galvaspilsētu 2014.gadā.

Viena publikācija plānota maijā, bet otra - novembrī. Tāpat publikācijas plānots ievietot žurnāla elektroniskajā versijā, ko papildinās video materiāli.

"Vācija ir Latvijas augsti prioritārais tirgus, un publikācijas ir viena no reklāmas aktivitātēm šajā tirgū," atzina Briede.

Jau ziņots, ka pērn Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) veikusi astoņas reklāmas kampaņas dažādos tirgos, kuras kopumā redzējuši 55,3 miljoni cilvēku, Latvijas Tūrisma forumā, teica TAVA direktors Armands Slokenbergs.

TAVA budžets mediju kampaņām bijis 193 000 latu.

Tāpat Slokenbergs stāstīja, ka 2012.gadā Latvijas tūrisma portālu latvia.travel apmeklējuši 1,2 miljoni apmeklētāju, no kuriem lielākā daļa bijuši citu valstu iedzīvotāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas