Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Levits pēc Jūrmalas rezidences apmeklējuma: Tā ir tukša un nemājīga

Valsts prezidents Egils Levits ir apmeklējis Jūrmalas rezidenci, kurā plāno dzīvot prezidentūras laikā, secinot, ka tā ir "tukša un samērā nemājīga būve", to viņš atzina intervijā Latvijas Radio raidījumā Krustpunktā.

"Rezidencē es neesmu īpaši ievācies. Līdz šim esmu bijis tur tikai vienu reizi. Esmu to apskatījis. Tā ir tukša un samērā nemājīga būve. Es tur atstāju dažas savas lietas - rakstāmpiederumus, kniedētāju, papīru, lai, tur atrodoties, varu kaut ko uzrakstīt," pastāstīja Levits.

Levits arī teica, ka, atrodoties rezidencē, izgājis pastaigāties gar pludmali un parunājies ar cilvēkiem, kuri viņu atpazinuši.

Tāpat prezidents atklāja, ka viņam nav sava pavāra. Levits pats iet uz veikalu iepirkties.

Savukārt, runājot par interjera maiņām Rīgas pilī, prezidents atzina savā kabinetā novietojis gleznu, kas atradusies citā vietā pilī. Uz gleznas attēlots skats uz jūru.

"Man jūra ļoti patīk, tāpēc glezna, kurā redzama jūra, tika pārnesta no citas vietas pilī uz manu kabinetu," pastāstīja Levits.

Kā vēstīts, iepriekš taujāts, vai dzīvos Jūrmalas rezidencē, Levits atbildēja, ka Valsts prezidenta statuss, rezidence un apsardze ir jautājumi, par kuriem lemj valsts, un tas nav amatpersonu iegribu jautājumus.

Top komentāri

Juris un ģimene
J
Egil, varam palīdzēt. Mūsu daudzbērnu ģimene padarīs namu piepildītu un mājīgu.
Lv-
L
tad jau iepriekšējais liekēdis nospēris visas mēbeles !?
Dauņeksterminators
D
Valstī, kura tik ļoti vēlas norobežoties no komunistiskās varas atribūtiem...kā arī no krievu oligarhiskā kapitāla klātbūtnes ... prezidentam noteikti nevajadzētu dzīvot nedz LKP 1. sekretāra rezidencē, nedz arī Jūrmalā. Vai tiešām Rīgas pilī trūkst telpu, kur komfortablos apstākļos izmitināt vienu ģimeni?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas