Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs
LIAA vadītājs Andris Ozols

LIAA parakstījusi sadraudzības memorandu ar Japānas IT Inovāciju un stratēģisko centru

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) parakstījusi sadraudzības memorandu ar Japānas IT Inovāciju un stratēģisko centru, aģentūra LETA uzzināja LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļā.

LIAA informēja, ka no 10.janvāra līdz 11.janvārim Latvijā norisinās Japānas Okinavas prefektūras vicegubernatora Moritakes Tomikavas un Okinavas IT Inovāciju un stratēģiskā centra pārstāvju vizīte Latvijā. Ceturtdien Ekonomikas ministrijas (EM) valsts sekretārs Ēriks Eglītis un LIAA direktors Andris Ozols tikās ar Okinavas prefektūras vicegubernatoru Moritaki Tomikavu un Okinavas IT inovāciju un stratēģiskā centra pārstāvjiem. Starp LIAA un Okinavas IT Inovāciju un stratēģisko centru tika parakstīts sadraudzības memorands.

LIAA informēja, ka jaunā Japānas IT Inovāciju stratēģiskā centra uzdevums ir veicināt inovācijas tradicionālajās jomās ar IT risinājumu palīdzību, sniegt atbalstu vietējiem IT jaunuzņēmumiem, kā arī attīstīt starptautisko sadarbību.

Japānas IT Inovāciju un stratēģisko centru pārstāv tādi lieli Japānas IT uzņēmumi, kā piemēram, Softbank, Docomo, NTT, Hitachi, kā arī citi Okinavas vietējie IT uzņēmumi, bankas un izglītības iestādes.

Vizītes ietvaros delegācijas pārstāvjiem paredzēta tikšanās ar "Latvijas Start-up uzņēmumu asociācijas" vadību un Latvijas Blockchain asociāciju. Vizītes noslēgumā delegācijas pārstāvji apmeklēs Latvijas uzņēmumu SIA X-Inotech.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas