Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Līdz gada beigām visās Latvijas Pasta nodaļās varēs norēķināties ar maksājumu kartēm

Uzlabojot pasta pakalpojumu sniegšanas funkcionalitāti un pieejamību, Latvijas Pasts īsteno jaunākās paaudzes maksājumu karšu termināļu ieviešanu visās pasta nodaļās.

Šobrīd ar maksājumu kartēm iespējams norēķināties jau 354 pasta nodaļās pie 570 klientu apkalpošanas kasēm, bet līdz 2019.gada novembrim termināļus plānots izvietot arī pārējās darbavietās, tādējādi kopumā aprīkojot 600 darbavietu visās vairāk nekā 370 pasta nodaļās. 

Ar jaunākās paaudzes maksājumu karšu termināļiem patlaban aprīkots jau 570 darbavietu, taču pilnībā ar ierīcēm aprīkot 600 darbavietu vairāk nekā 370 pasta nodaļās plānots līdz 2019.gada novembrim. Maksājumu karšu pieejamības nodrošināšana visās Latvijas Pasta nodaļās sākta līdz ar jau noslēgušos pasta tīkla tehnoloģiskās modernizācijas projektu, ieviešot mūsdienīgas kases sistēmas un elektroniskā paraksta ierīces par reģistrēto sūtījumu saņemšanu. 

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns uzsver: "Mūsu skatījumā būtiskākais ir fakts, ka pasta nodaļu aprīkošana ar jaunākās paaudzes termināļiem, kas ļauj norēķināties arī ar bezkontakta tehnoloģiju maksājumu kartēm, uzlabo pakalpojumu pieejamību un paātrina klientu apkalpošanas ātrumu ne tikai pilsētās, bet arī lauku reģionos. Ar maksājumu kartēm varēs norēķināties pilnīgi visās Latvijas Pasta nodaļās – no mūsu klientiem reģionos jau esam saņēmuši atzinīgas atsauksmes, jo viņu vajadzības un pieprasījumu izvirzījām kā prioritāti."  

Jaunie maksājumu karšu termināļi tiek nodrošināti sadarbībā ar a/s Banka Citadele

Latvijas Pasts 2019.gadā turpina savu pamatdarbības veidu attīstīšanu, īpašu uzmanību veltot rentabilitātes un kvalitātes paaugstināšanai, darba organizācijas uzlabošanai, procesu automatizācijai un digitalizācijai. 

    

 

Top komentāri

...
.
No raksta gan saprotams, ka PĒC gada beigām, nevis līdz.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas