Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Lielais dejas gājiens fotogrāfijās

Svētdien, 28.aprīlī, plkst. 16 Doma laukumā par godu Starptautiskajai dejas dienai notika Lielais dejas gājiens, pulcējot Rīgas dejotājus un dejas atbalstītājus.

Caur Vecrīgu un Bastejkalnu tas devās uz Esplanādi, kur kopā ar nodibinājuma Rīga 2014 brīvprātīgajiem iesildīdija 2014.gadu. Visa dejas ceļa garumā dejotāji, deju pasniedzēji, viņu audzēkņi un citi dejas entuziasti vienojās kopējā ritmā, improvizējot dažādus deju soļus un sniedzot mini performances.

Uzreiz pēc Lielā dejas gājiena, no plkst. 18 līdz 21, visi aicināti uz dejas un personības kultūras centru I-DEJAS MĀJA izdejot savu augumu un personību terapeitiskajā Stihiju dejā.

Savukārt pašā 29.aprīļa svētku vakarā, sākot no no plkst. 17 līdz pat 22, visi aicināti degustēt kādas no padsmit dažādajām dejām, kas dzīvo I-DEJAS MĀJĀ - Klasiskā deja (balets), Contemporary jazz, Modernā&Laikmetīgā deja, Kontaktimprovizācija, Indiešu klasiskā deja, Capoeira, Stepa deja, Afrikāņu dejas, Baroka laika skatuves dejas, Argentīnas tango, Sarīkojumu dejas, Zumba, Deju un kustību terapija, Autentiskā kustība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas