Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Lieldienās policija noķērusi 24 iereibušus autovadītājus

Lieldienās Valsts policija ir notvērusi 24 autovadītājus, kas pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Policija garajās Lieldienu brīvdienās bija solījusi rīkot plašus reidus, lai ķertu dzērājšoferus. Pastiprinātas pārbaudes turpināšoties arī šodien un rīt.

Valsts policija informē, ka pagājušajā diennaktī Rīgas reģionā noformēti 11 protokoli par automašīnas vadīšanu pēc grādīgo dzērienu vai narkotisko vielu lietošanas. Savukārt pārējā Latvijā pieķerti 13 iereibuši braucēji: pa pieciem Zemgalē un Vidzemē, divi Latgalē un viens Kurzemē.

Policija Lieldienās noformējusi 223 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Rīgas reģionā pagājušajā diennaktī transportlīdzekļa vadītājiem noformēti 102 protokoli par ātruma pārsniegšanu, Zemgalē - 44, Vidzemē - 31, Kurzemē un Latgalē - pa 23.

Kopumā vakar policija par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformējusi 654 administratīvā pārkāpuma protokolus, nepilnu pusi no tiem - Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas