Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

LM izsludina trešo konkursu par bērnu aprūpes nodrošināšanu ārpus darba laika

Labklājības ministrija (LM) izsludina trešo iepirkumu elastīga bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējiem, kas sniegs pakalpojumus Jelgavas, Rīgas un Valmieras pilsētu teritorijās, kā arī blakus esošo pašvaldību teritorijās, aģentūru LETA informēja LM pārstāve Marika Kupče.

Piedāvājumus trešajam iepirkumam var iesniegt līdz 3.oktobra plkst.15 LM Personāla un dokumentu pārvaldības departamentā, Skolas ielā 28, Rīgā.

Iepirkuma nolikums un skaidrojošā informācija piedāvājuma formu aizpildīšanai ir publicēta LM tīmekļa vietnē.

LM aicina bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējus un pirmsskolas izglītības iestādes, kas darbojas Rīgas, Jelgavas vai Valmieras pilsētu teritorijās vai tuvāko pašvaldību teritorijās, izvērtēt iespēju pieteikties atkārtotā iepirkuma konkursā. Tāpat arī, ja kādam no uzņēmumiem Jelgavā, Rīgā un Valmierā ar nestandarta darba laiku ir vēlme iesaistīties projektā, LM aicina sazināties ar projekta vadības grupu.

LM atgādina, ka pirmo divu iepirkuma rezultātā atlasīti 59 elastīga bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzēji, tajā skaitā viens bērnudārzs Valmierā un četri bērnudārzi Rīgā. Pagaidām noslēgti 59 līgumi par pakalpojuma sniegšanu, 59 vecākiem ir iespēja saņemt bērnu aprūpi ārpus standarta darba laika no plkst.18 vakarā līdz plkst.8 no rīta, kā arī brīvdienās.

Šī projekta mērķis ir attīstīt elastīga laika bērnu aprūpi vecākiem, kas strādā nestandarta darba laiku, izveidojot ilgtermiņa modeli šo pakalpojumu subsidēšanai un veicinot vecāku nodarbinātību un darba un ģimenes dzīves saskaņošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas