Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

LNT likvidēs Latvijas ziņu kanālu

Latvija Neatkarīgā televīzija (LNT) likvidēs Latvijas ziņu kanālu un tā vietā attīstīs Latvijas mūzikas kanālu, pastāstīja LNT pārstāve Ingūna Sermole.

"Mēs pašlaik neredzējām izaugsmes iespējas Latvijas ziņu kanālam, taču Latvijas mūzikas kanāls attīstās strauji un palielina savu auditoriju, līdz ar to ziņu kanāla nauda pāries Latvijas mūzikas kanālam," paskaidroja Sermole.

Tāpat viņa pavēstīja, ka Latvijas mūzikas kanāls atbilstoši savam pašreizējam statusam tiks pārsaukts. "Latvijas mūzikas kanāls jau tagad pilda vairāk nekā mūzikas kanāla funkcijas, programmas ziņā esot vairāk izklaides kanāls, līdz ar to Latvijas mūzikas kanāls tiks pārsaukts par "kanāls2".

LNT pagājušajā gadā strādāja ar 7,891 miljona latu apgrozījumu, kas ir par 2% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt tās zaudējumi saruka par 28% – līdz 809,1 tūkstotim latu, liecina datubāzē Lursoft publicētais uzņēmuma finanšu pārskats.

Pērn martā starptautiskais mediju koncerns News Corporation pārdeva LNT vienīgā akcionāra TV London daļas uzņēmumam Neatkarīgie nacionālie mediji, kas savukārt pieder LNT vadībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas