Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Mācības sāk airBaltic Pilotu akadēmijas studenti

Latvijas lidsabiedrība airBaltic pirmdien, 16. aprīlī, sākusi aviokompānijas nesen izveidotās airBalticTraining Pilotu akadēmijas studentu pirmās grupas studiju procesu. Pirmā 12 studentu grupa pēc pilna laika programmas pabeigšanas kļūs par airBaltic pilotiem, portālu Diena.lv informēja lidsabiedrības pārstāvji.

"Šī ir vēsturiska diena ne tikai jaunajiem studentiem, bet arī airBaltic. Mūsu pašu Pilotu akadēmijas izveide ir nozīmīgs solis, lai nodrošinātu, ka vairāk Baltijas valstu pilotu nākotnē pievienosies mūsu lidsabiedrībai," norāda airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

"Mēs esam pirmie, kas saņēmuši sertifikātu Integrētajam aviokompānijas transporta pilotu kursam Latvijā. Ir pasūtītas jaunas apmācību lidmašīnas un studijas ir sākušās. Līdz ar tālāko attīstību mēs turpināsim sniegt modernāko un profesionālāko izglītību mūsu studentiem. airBalticTraining Pilotu akadēmija ir vienīgā augsta līmeņa pilotu apmācību programma, kas nodrošinās darbu airBaltic. Mēs esam patiesi lepni atvērt pirmo Pilotu akadēmiju Latvijā un piedāvāt Baltijas studentiem kļūt par pilotiem," skaidro airBaltic lidojumu vadības vecākais viceprezidents Pauls Cālītis.

Pieteikšanās process airBalticTraining Pilotu akadēmijas rudens grupai sāksies 2018. gada jūnijā.

Top komentāri

Gerds
G
Lai veicas! Ta ir labaka sis pusgada zina, ka ir atverta un darbu ir uzsakusi Pilota akademija (loti jacer, ka ta darbosies gadu desmitiem, bet ne lai imitetu ES fondu naudas nozagsanu un tas atmazgasanu), jo sis profesoras parstavji bus vaiadzigi ne tikai Latvija, bet ari Igaunija un Lietuva.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas