Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Maijā valsts parādnieku vietā alimentos izmaksājusi vairāk nekā 2,68 miljonus eiro

Maijā Uzturlīdzekļu garantijas fonda (UGF) administrācija izmaksājusi uzturlīdzekļus 2 685 668 eiro apmērā par 29 561 parādnieku, liecina informācija fonda mājaslapā.

Izmaksāto uzturlīdzekļu apmērs maijā, salīdzinot ar aprīli, pieaudzis par 20 538 eiro, bet parādnieku skaits pieaudzis par 235 cilvēkiem.

Savukārt fonda administrācija regresa kārtībā no parādniekiem maijā atguvusi izmaksātos uzturlīdzekļus 257 181 eiro apmērā, kas ir par 3208 eiro vairāk nekā mēnesi iepriekš. Pagājušajā mēnesī gan bija vērojams kritums atgūto uzturlīdzekļu apmērā.

Fonds maijā izmaksāja uzturlīdzekļus 19 725 prasības iesniedzējiem, kas ir par 114 vairāk nekā mēnesi iepriekš. Savukārt ar uzturlīdzekļiem nodrošināto bērnu skaits maijā, salīdzinot ar aprīli, pieaudzis par 214 bērniem. Maijā uzturlīdzekļi izmaksāti 27 017 bērniem.

Tāpat UGF aprīlī uz citām Eiropas Savienības dalībvalstīm nosūtīja 12 pieteikumus par Latvijas tiesas nolēmumu par uzturlīdzekļu piedziņu.

Kā ziņots, aprīlī UGF administrācija izmaksāja uzturlīdzekļus 2 665 130 eiro apmērā, kas ir par 19 134 eiro vairāk nekā martā.

Uzturlīdzekļi izmaksāti par 29 326 parādniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas