Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Makšķernieki izglābj ledū ielūzušu zēnu

Piektdien kāds desmit gadus vecs zēns vēlējies pārbaudīt ledu Vējupē, bet ielūzis, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Zēnu izglābuši tuvumā esošie makšķernieki. Puisim bija sākusies ķermeņa atdzišana. Pēc mediķu palīdzības saņemšanas, zēns tomēr varējis palikt mājās.

Piektdien no noslīkšanas izglābts arī Ķīšezerā ielūzis makšķernieks. Ledū ielūzušais bija 72 gadus vecs vīrietis, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kopumā vakar mediķi snieguši palīdzību deviņiem cilvēkiem, kuriem sākusies ķermeņa atdzišana. Divi gadījumi bijuši saistīti ar ielūšanu ledū, bet pārējie lielākoties bijuši saistīti ar pārmērīgu alkohola lietošanu un aizmigšanu uz zemes.

Piemēram, Zemgalē kāds 32 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā gulējis uz zemes. Viņu atraduši garāmgājēji, tomēr ņemot vērā, ka vīrietis nav atbildējis uz jautājumiem, piesaistīti mediķi. Viņš nogādāts slimnīcā ar ķermeņa atdzišanu un alkohola toksisku darbību.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas