Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Martā Rīgas sabiedriskajā transportā pieķerts par 350 bezbiļetniekiem vairāk nekā februārī

Martā Rīgas sabiedriskajā transportā konstatēts par 350 bezbiļetniekiem vairāk nekā februārī, aģentūru LETA informēja SIA Rīgas satiksme preses pārstāvis Viktors Zaķis.

Kopumā martā konstatēti 7858 bezbiļetnieki, kas ir par 350 vairāk nekā februārī.

Visvairāk bezbiļetnieku - 3571 - pieķerts autobusos, bet vismazāk - 1562 - tramvajos.

2016.gada martā visvairāk pasažieru par braukšanu bez biļetes sodīts 15.trolejbusa maršrutā - 785 pasažieri, savukārt vismazāk pasažieru sodīts 28.un 36.autobusa maršrutos - pa vienam pasažierim.

Kopumā aizvadītajā mēnesī kontrolieri veikuši 26 309 pārbaudes, kas ir par 2605 pārbaudēm vairāk nekā 2016.gada februārī.

Top komentāri

Ezis UK
E
Un cik tai "šarāgai"izmaksāts algās martā? Diez vai iekasētais segs "kontrolētāju"algas un plus vēl "admininistrācija". Reti esmu Rīgā,bet 4 dienās tiku izkontrolēts 6 reizes!!!! Londonas gada norma,jo lietoju 6 transporta līdzekļus katru darba dienu. Turklāt ja Londonā kontrolieris brauc līdzi transportam,tad Rīgā ir KGB Andropova laiku "oblava" 10 noēdušies purni aptur tramvaju,vai busu un "kontrolē"! Saprotu jau ,jo transports Rīgā ir tik pat dārgs kā Londonā ,tikai ,maršruti Jums daudz īsāki,intervāli 10x lielāki( pulksteni nevajag pietiek ar kalendāru),maršrutu pārklājums nekāds,informācijas pieturās nav.Braucēji smagi pārmaksā par šo "servīzi". E talons ir atsevišķa sāga,sūds ar mazo burtu,ar picdienu ,nevar ,ar divdienu var,bez puslitra neviens iebraucējs no normālas valsts nesapratīs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas