Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nākamnedēļ PrivatBank klientiem jārēķinās ar ierobežotām maksāšanas un naudas izņemšanas iespējām

Nākamnedēļ AS PrivatBank pāries uz jaunu bankas informāciju tehnoloģiju (IT) sistēmu, līdz ar to būs ierobežota iespēja veikt maksājumus un izņemt naudas līdzekļus bankomātā, aģentūru LETA informēja PrivatBank Mārketinga un komunikācijas departamenta vadītāja Jūlija Zeile.

Zeile informēja, ka pāreja notiks no 19. līdz 24.jūnijam, līdz ar to maksājumi apstrādei tiks pieņemti līdz 19.jūnija plkst.15, savukārt 20.jūnijā - no plkst.1 līdz plkst.4 - būs karšu sistēmas dīkstāve.

Tāpat no 19. līdz 24.jūnijam nebūs pieejama "PrivatBank" internetbanka, kā arī 23. un 24.jūnijā no plkst.22 līdz plkst.3 būs ierobežota "PrivatBank" maksājumu karšu funkcionalitāte.

"PrivatBank" IT departamenta vadītājs Māris Puriņš skaidroja, ka "PrivatBank" klientiem sniegto pakalpojumu kvalitāte, drošība un elastīgums ir mūsu darbības prioritātes, tādēļ bankas vadība nolēma ieviest starptautiski atzītu bankas sistēmu "Temenos T24".

"Jaunā bankas sistēma ļaus "PrivatBank" komandai kvalitatīvi apkalpot klientus, kā arī uzlabot bankas klientu pieredzi," viņš norādīja.

"PrivatBank" aicina klientus savlaicīgi plānot savus finanšu darījumus. Pilns bankas pakalpojumu klāsts būs atkal pieejams 25.jūnijā.

LETA jau ziņoja, ka Latvijas "PrivatBank" šogad pirmajā ceturksnī strādāja ar zaudējumiem 1,858 miljonu eiro apmērā, kas ir 2,1 reizi vairāk nekā 2019.gada attiecīgajā periodā. Savukārt "PrivatBank" grupas zaudējumi 2020.gada pirmajā ceturksnī palielinājušies 2,5 reizes, sasniedzot 1,608 miljonus eiro.

Bankas grupā ietilpst "PrivatBank", nekustamo īpašumu uzņēmums "Amber Real", kā arī "PrivatInvestment".

Pēc aktīvu apmēra "PrivatBank" 2019.gada beigās bija 11.lielākā banka Latvijā. Bankas lielākais akcionārs ir Ukrainas "PrivatBank", kuru 2016.gada decembrī Ukrainas valdība nacionalizēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas