Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Naktī dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki

Aizvadītajā naktī Latvijā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Agrita Vītola.

Plkst.0.40 Jēkabpils ugunsdzēsēji steidzās dzēst neapsaimniekotu mūra ēku, kura dega 750 kvadrātmetru platībā. Dzēšanas darbus apgrūtināja fakts, ka būvei bija šīfera jumts. Šīferis degot sprāgst. Ugunsgrēku likvidēt izdevās šorīt plkst.6.51. Neviens cilvēks tajā fiziski necieta.

Otrs paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks izcēlās nedaudz vēlāk Rīgā. Izsaukumu uz to ugunsdzēsēji saņēma plkst.3.09. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka deg divas pirtis un viena saimniecības ēka 160 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst.6.10.

Kā ziņots, neskaitot kūlas un meža degšanas gadījumus, aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā dzēsis 22 ugunsgrēkus, no tiem astoņus novados, septiņus Rīgā un septiņus citās pilsētās. Ugunsgrēkos neviens cilvēks nav cietis vai gājis bojā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas